September 17, 2010

a.crazy.zillion.steps.with.crazy.mates

oowh its been a long time since i updated this crappy (and creepy) blog *_*

Bingung mau update apaan sebenernya, tapi gw gak mau juga cuma sekedar menceritakan liburan gw kemana-mana, hwoooh!! Tapi, bneran deh gw cuma punya cerita itu. That was a great trip
with my besties :) - Kali ini kita berperan sebagai backpacker nanggung, jangan samain sama cerita di Phuket yang full-of-luck, perjalanan ini jauuuuuuh lebih menyedihkan (tapi gak bakal terlupakan) dari itu.

Sebenernya perjalanan ini agak bukan perjalanan dadakan, tapi emang hampir dibatalkan dan ak
hirnya dijalankan kembali sekitar 2 hari sebelum hari berangkat, itu karena jiwa travelling kami terlalu tinggi, bulan puasa pun, HAYUUUKK!!!
*boleh langsung diclose halaman ini jika anda mulai merasakan sakit di perut anda

belom lagi dengan segenap ke-sok-ide-an kita, bermaksud melanglang di 2 tempat sekaligus!!!
berbekal beberapa ringgit dan beberapa dollar berangkatlah kita!! Let's review!!


1st Place - Kuala Lumpur: Where Indians are everywhere and my friends are lucky am in the middle of them
I know that in KL Indian people are everywhere, err eerr eer!! gw bukannya gasuka orang India, but i don't know why the always staring at me when am walk thru *_* - am not Aishwarya Rai or Amrita Rao anyway, hey!!! am not an alien either

*u can ask my crazymate, Anda, Dhika and Johan about it
Emang waktunya salah, bulan puasa (dan lagi gak puasa) pergi
ksana and smoking everywhere!! OKAY!! am so sorry, but am not an Indian, I SWEAR!!! *_* (and this isn't a PMS statement, its true!!)

Di KL cuma numpang mandi sama foto (literally)
*bukan mandi sambil foto


* juru fotonya gak nampak, Anda!! :))

2nd Place - Singapore: Where we can't speak a single word after 10pm and spent more than 10.000 steps
Singapore!! we across the country by SUPER-LUXURY Bus, hahaha!! Bus terkeren yang pernah gw
naikin, SUWER!! hmm speechless but SURELY FUN!! we had a super-tiny room for four of us!! hmm it's more like a prison!! and talking or chatting after 10pm is not allowed, muahahahah :)) - Sorry, i can't share the pic, cos it will cause u having a non-stop laughs!! muahahhahaha :)) - berbekal 1 map, dan segala pengetahuan Johan, he takes us everywhere, tanpa nyasar!! hmm
*rasanya sih gak nyasar, gatau apa-apa jadi gatau yg mana yg nyasar yg mana yg gak *_*
We went around Singapore, Esplanade and those lovely-rooftop, Zoo, Orchard, Merlion (and u sud try
water taxi after the sunset), Clarke Quay, Mustafa Center, Malls, The Irish Pub, and some CULINARY!! yeay!! - except Sentosa and the disco :p
*next time is a must, bitches!!

*these girls are killed by discounts, and still walking

we've bounced from one airport to another, and the total was 4 *_* -- SoekarnoHatta-KLCC : Changi-KLCC : KLCC-SoekarnoHatta -- WOOHOOOO!!!

But, am always dying to hav another trip :)
Thanks to Anda, Dhika, Johan, our STRONG-FEET, shoulders, MRTs, Singapore Tourism Center, AirAsia, The-Forgotten Double Dekker Bus, the Hostels, our zombified-eyes, the Map dan juga segenap kesotoy-an kami!!!! i had a super-exhausted-and-unforgetable one!!
*pulang-pulang kakinya bengkak dua-duanya *_* - ooowh no!!

Btw, u can also read this stories from Anda's version 1 and 2 :)